Activiteiten

De oudervereniging van IKC de Weide organiseert ieder schooljaar meerdere activiteiten voor de kinderen van groep 1 t/m 8. Ook hebben we nauw contact met de oudervereniging van de speel-leergroepen en de kinderopvang en organiseren we samen leuke activiteiten.

Om alle activiteiten te kunnen organiseren zijn we afhankelijk van de vrijwillige ouderbijdrage. Door het corona jaar is er vorig jaar weinig geld binnen gekomen, terwijl een aantal activiteiten wel door zijn gegaan. Wij vinden het belangrijk om ook tijdens dit soort “incidenten” activiteiten te blijven organiseren! Het draait tenslotte allemaal om de kinderen. Helaas is de pot van de OV aardig leeg geraakt.

Om toch mooie evenementen te kunnen blijven organiseren doen we een beroep op jullie als ouders om de ouderbijdrage alsnog te voldoen (voor zover dit nog niet gedaan is). We zijn ons er van bewust dat het een vrijwillige bijdrage is, echter zonder deze bijdrage wordt het lastig om activiteiten te blijven organiseren. Kun je een bijdrage niet in 1 keer betalen? Geen enkel probleem, via onze penningmeester (penningmeester@ikcdeweide.nl) kun je ook in termijnen betalen!

Klik HIER voor een betaal link!


Naderende evenementen

  • Sinterklaasfeest (donderdag 2 december). Ouders weer welkom op het schoolplein! Aanvang 08:30 uur
  • Kerstdiner (vrijdag 24 december). Ouders welkom op de kerstmarkt, met een hapje en een drankje!